NL | EN

Burgermeester is altijd op zoek naar mensen die veel willen leren, hard willen werken en de liefde delen voor goed eten. Heb je interesse in een baan bij Burgermeester, mail dan je motivatie en cv naar werk@burgermeester.eu

Zelfstandig werkend kok

Zelfstandig werkend kok gezocht (fulltime, productiekeuken, Amsterdam Westerpark, minimaal niveau 2)


Burgermeester is op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Als kok ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de gerechten. Werkzaamheden bestaan uit onder andere:

  • mise en place voor de filialen
  • bedenken van nieuwe gerechten

Je werkt in een ambachtelijke keuken. Zo worden alle producten zelf gemaakt. We draaien ons eigen gehakt, maken alle sauzen en toppings zelf van scratch en maken alle producten dagelijks vers. Alle ingrediënten zijn van verantwoorde herkomst en van de hoogste kwaliteit.

We verwachten dat je elke dag het beste uit je zelf en de ingrediënten haalt om zo de aller lekkerste burgers te maken. Werk is doordeweeks en in het weekend. We zoeken iemand die flexibel is en een rijbewijs is een pré. Werktijden zijn van 7:00 uur tot 15:00 uur.

Mail een overtuigende motivatie en C.V. naar werk@burgermeester.eu

 

Medewerkers

Burgermeester zoekt enthousiaste, leergierige en gastgerichte medewerkers die graag meer dan alleen een bijbaan willen. Ervaring in de horeca is geen vereiste.

Je komt te werken in een leuk team, draagt gezamenlijk de verantwoordelijkheid en wordt getraind in het maken van goede shakes, waanzinnige burgers.

We zoeken collega's die zich hier in kunnen vinden en 2 tot 5 dagen per week overdag en/of 's avonds beschikbaar zijn. Zowel doordeweeks als in het weekend.

Lijkt het je tof om bij Burgermeester te werken mail dan je motivatie en cv naar werk@burgermeester.eu