NL | EN

Burgermeester is altijd op zoek naar mensen die veel willen leren, hard willen werken en de liefde delen voor goed eten. Heb je interesse in een baan bij Burgermeester, mail dan je motivatie en cv naar werk@burgermeester.eu

Medewerkers voor bediening en keuken

Burgermeester is de 1e gourmet hamburgerketen van Amsterdam. Sinds 2007 maken we al onze producten die we nodig hebben voor onze burgers dagelijks zelf vers.

Bij Burgermeester kom je in een enthousiast team, met superleuke collega’s. Je leert veel mensen kennen en maakt nieuwe vrienden voor het leven. Burgermeester voelt als een familie. Je werkt in de Amsterdamse Jordaan, Plantage buurt en Rembrandtplein. Ook staan we regelmatig op festivals.

We werken met een salaris staffel op basis van leeftijd en kunde incl. vakantiegeld en vakantiedagen. Daarnaast krijg je fooi en 50% korting op ons hele menu.

loonstaffel

• 17 / 18 jaar € 7 tot € 8 per uur

• 19 jaar € 8 tot € 9 per uur

• 20 jaar € 10 tot € 11 per uur

• 21 jaar en ouder € 12 tot € 15 per uur

In een uitgebreid trainingstraject leer je alles wat je moet weten over gastvrijheid en hoe je de allerlekkerste burgers van Amsterdam en omstreken maakt. We bieden doorgroeimogelijkheden tot PT of FT leidinggevende.

We zoeken enthousiaste, sociale en leergierige parttime medewerkers, met affiniteit voor lekker eten, voor de bediening en keuken voor 2 tot 5 dagen (12 tot 40 uur) per week waarvan 1 dag in het weekend.

Woon je in Amsterdam, maak je graag plezier met collega’s en gasten en sta je elke dag met een lach op dan ben je bij Burgermeester op het juiste adres. Horecaervaring is geen vereiste.

Kijk op INSTA burgermeester_ voor meer informatie

 

Assistent restaurant manager

PT/FT leidinggevende functie.

Je werkt in een leuk en energiek team in de Jordaan, Utrechtsestraat of Plantage buurt in Amsterdam. Je werkuren zijn afwisselend overdag of 's avonds. Je bent verantwoordelijk voor blije gasten, super lekkere burgers en begeleiding van je collega's.

Je assisteert de Restaurant manager bij de begeleiding van een jong en energiek team en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de burgers, gastvrijheid en uitstraling van het restaurant tijdens je dienst. We bieden een uitgebreid trainingstraject en doorgroeimogelijkheden.